Skip to main content

Haarstudio Zus

De droom van twee Schijndelse zussen werd in 2020 werkelijkheid en is inmiddels uitgegroeid tot een van de leukste en beste kapsalons van Schijndel.

Het idee om in Coronatijd een kapsalon te beginnen, toont het lef van de twee zussen Linda en Manon. Het plan om de gezelligste kapsalon van Schijndel te worden met de beste kwaliteit stond al vrij snel op papier. Inmiddels is dit plan gerealiseerd en bestaat het team van Haarstudio Zus uit vijf ervaren kapsters. Linda en Manon vertellen: “Iedereen binnen ons team moet de kwaliteit leveren waar wij bekend om staan in Schijndel. Natuurlijk zijn wij blij met eventuele klanten die de moeite nemen om helemaal naar Schijndel te komen rijden. Maar we blijven toch gewoon echte Skèndelse en houden gewoon vast aan onze Skèndelse gezelligheid”!

Ook de kwaliteit van Haarstudio Zus was niet onopgemerkt gebleven bij de Schijndelse ondernemers Dick Engels en Jan van der Tol van Loft Haircare. Dick en Jan zijn samen met hun team van zeventien personen verantwoordelijk voor het importeren en distribueren van vier zeer succesvolle kappersmerken waar inmiddels bijna duizend kapsalons binnen Nederland mee werken. De merken REF, Four Reasons, bhave en Hot Tools zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de kappersmarkt en binnen Haarstudio Zus. Kwaliteit staat bovenaan bij Loft Haircare en Haarstudio Zus. En dus besloten de vier ondernemers de handen ineen te slaan en een ware samenwerking aan te gaan.

100% vegan brands inside

Experience Center
Haarstudio Zus werd kortgeleden omgetoverd tot een waar Experience Center. Dick en Jan vertellen: “Een Experience Center is toonaangevend voor onze merken en kappers die met de merken werken. Inmiddels zijn er acht Experience Centers door heel Nederland en brengen wij op deze manier de beste training naar de kappers in de regio zonder dat ze daar uren voor in de auto hoeven te zitten.”

100% Vegan
De vraag waarom Linda en Manon zijn gevallen voor de merken REF, Four Reasons en Hot Tools is snel beantwoord. Linda en Manon antwoorden: “De producten voldoen allemaal aan onze hoge eisen en die van onze klanten. Of het nu gaat om een prachtige koele tint, een frisse coupe, de mooiste highlights, of het mooiste kapsel op de mooiste dag van jouw leven… Met deze producten kunnen wij echt alles aan. We geven altijd graag een gratis advies over jouw mooiste coupe. Wist je trouwens dat alle producten van Haarstudio Zus 100% Vegan zijn? Niet alleen het beste voor jouw haar… Maar ook voor de dieren en het milieu”.

Meer over Haarstudio Zus