Skip to main content

HairWorld! Tiel

Een persoonlijke en top klantgerichte ervaring

HairWorld! Tiel een exclusieve salon waar de unieke persoonlijkheid van klanten centraal staat. De mooie salon is opgericht door Ilona Smit in Tiel. Met haar team van topstylisten en stagiaires bezorgt Ilona een glimlach op de gezichten van haar klanten. Bij een bezoek aan HairWorld! Tiel word je écht helemaal verwend.

“Als eigenaar van een creatieve kapsalon was het vinden van de juiste partner voor mijn haarverzorgingsbehoeften essentieel. Loft Haircare sprong er meteen uit vanwege hun warme benadering en ongedwongen sfeer. Bovendien past het bedrijf perfect bij mijn visie en stijl!”.

“Het gevoel van een persoonlijke service is voelbaar, zowel in communicatie als in het bestelproces via de Loft Store en Loft App!”

De persoonlijke benadering die Ilona toepast in haar eigen salon, ziet ze ook graag terug in haar sparringpartner. “Een van de meest opvallende aspecten van Loft Haircare is de onderscheidende aanpak. In tegenstelling tot andere leveranciers behandelen ze hun klanten niet als nummers”, geeft Ilona aan. En ze vindt dat de persoonlijke aanpak veel verder gaat dan dat.

“Het gevoel van een persoonlijke service is voelbaar, zowel in communicatie als in het bestelproces via de Loft Store en Loft App. Deze tools maken het bestellen moeiteloos en efficiënt, met functies zoals Track en Trace die de ervaring nog verder verbeteren!” Zo weten klanten precies waar ze aan toe zijn.

“Werk je met Bhave, dan bepaalt de haarkleuring niet meer je agenda”

Naast de topservice, is de saloneigenaresse ook heel enthousiast over de merken van Loft Haircare. “De producten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook heel waardevol voor mijn salon. De compacte lijn van Bhave sprak me meteen aan. Ook vanwege de lagere voorraad en de tijdbesparende 10 minuten-haarkleuring. Werk je met Bhave, dan bepaalt de haarkleuring niet meer je agenda. Het merk REF heeft mijn assortiment verrijkt, met hun moderne benadering en uitstekende care- en styleproducten.

“Deze kenmerken zijn precies wat ik zoek in een partner voor mijn salon”

Ook over de werkwijze van Loft Haircare is Ilona te spreken. Ze vertelt: “In slechts vijf woorden zou ik de werkwijze van Loft Haircare beschrijven als persoonlijk, betrouwbaar, servicegericht, met topmerken en gedrevenheid. Deze kenmerken zijn precies wat ik zoek in een partner voor mijn salon. Ik hecht heel veel waarde aan de sparringpartner die ik heb gevonden in Loft Haircare!”.

Een sparringpartner die met je meedenkt en de beleving van je klanten naar een hoger niveau tilt, is net dat kleine stukje extra service. Ilona stelt: “Ik zou Loft Haircare zeker aanbevelen aan andere salons. Hun assortiment van topmerken, gecombineerd met fantastische mensen en een uitstekende service maakt hen een waardevolle partner in de branche!”

Ilona Smit – eigenaresse HairWorld! Tiel