Skip to main content

Joys for Hair

Geen zakelijke transactie, maar een échte samenwerking

Een schot in de roos. Zo noemt Joyce Trum haar keuze voor Loft Haircare. “Ze denken met ons mee, bieden oplossingen en voorzien ons van waardevolle trainingen.” Voor de saloneigenaresse van Joy’s for Hair in ’s-Hertogenbosch gaat om het om het totaalplaatje. “Het is geen zakelijke transactie; het is een samenwerking gebaseerd op vertrouwen en betrokkenheid.”

Sparren, advies inwinnen en vertrouwen op vernieuwing
Belangrijke voorwaarden voor een partner in haarverzorging, vindt Joyce. “Loft Haircare onderscheidt zich echt van andere aanbieders met hun menselijke touch. Jan, Patricia en het hele team tonen oprecht interesse in onze salon.” Waar zich dat in uit? “Ik kan met hen sparren, advies inwinnen en vertrouwen op hun continue vernieuwing van producten.”

“De overstap naar REF en Bhave is een briljante zet”

En die producten zijn elke keer boven verwachting, vertelt de saloneigenaresse. “Toen ik ontdekte hoe fantastisch ze zijn, wist ik dat ik de juiste partner had gevonden. De overstap naar REF en Bhave is een briljante zet”. Haar klanten zijn dolenthousiast en zijzelf net zo: “Ik ben helemaal weg van de prachtige kleuren van Bhave. Vooral de Lift & Load is voor mij van onschatbare waarde!”.

Maar eigenlijk geldt dat voor alle nieuwe ontdekkingen. Zo vertelt ze: “De  hydrate shampoo van REF is een absolute must have. Ik kan er niet genoeg lof over uitspreken.”

“Ik kan 24/7 mijn bestellingen plaatsen zonder gedoe”

Bij het runnen van een kapsalon zijn producten belangrijk, maar ook het bestelproces speelt daarin een rol. “Het gemak van de website waardeer ik enorm. Ik kan 24/7 mijn bestellingen plaatsen zonder gedoe. De vernieuwde producten zijn direct zichtbaar en de uitleg is helder en informatief. Ik hoef nooit meer te bellen en de levering is altijd punctueel.”

Met persoonlijke touch
De werkwijze van Loft Haircare bevalt de saloneigenaresse dus wel. “Ik zou hun aanpak omschrijven als geweldig, betrouwbaar, betrokken, loyaal en effectief. Je ziet de waarde die ze leveren zelfs terug in de kleinste details, zoals de verpakking. De persoonlijke touch laat zien dat ze echt om hun klanten geven.”

“Hun werkwijze, kwaliteit en betrokkenheid zijn ongeëvenaard ”

Ze zou Loft Haircare dan ook zeker aan andere salons aanbevelen. “Ga ervoor, zou ik zeggen! Hun werkwijze, kwaliteit en betrokkenheid zijn ongeëvenaard. Met Loft Haircare haal je niet alleen hoogwaardige producten in huis, maar ook een partner die echt met je meedenkt en je salon next level brengt. Ik kan met alle vertrouwen zeggen dat ik echt de beste leverancier heb gevonden.”

Joyce Trum – eigenaresse Joy’s for Hair