Skip to main content

L.A. Hair Laren

Een echt familiegevoel en wederzijds vertrouwen

Waarmaken wat je belooft. Dat je daar ver mee komt, bewijzen Audrey en Linda van L.A. Hair. Met beiden een bak aan ervaring bundelen zij in 2016 hun krachten: kapsalon L.A. Hair in Laren is geboren! Een vernieuwende salon waar klanten graag terugkomen. Voor een knipbeurt, maar óók voor de relaxte sfeer en persoonlijke aandacht.

Familiegevoel

“We luisteren naar onze klanten. We geven advies en nemen echt de tijd voor een behandeling.” Die persoonlijke aandacht vinden de dames belangrijk. Niet alleen voor hun klanten, maar ook als ze met anderen samenwerken. “We houden van dat familiegevoel. Daarom hebben we ruim vijf jaar geleden voor LOFT Haircare gekozen. Daar zijn we geen nummertje, maar zien ze ons als Linda en Audrey.”

"De service gaat echt heel ver. Ik zou niet anders meer willen"

Ze voelen dat ze ‘part of the family zijn’. “We kunnen bijvoorbeeld altijd bellen als we een vraag hebben. Zelfs op zaterdagavond! Niks is te gek, dat vinden we zó fijn.”, vertellen de saloneigenaressen enthousiast. “We krijgen ook goede tips en adviezen. Er wordt echt meegedacht. Ik zou niet anders meer willen.”

“De service gaat echt heel ver”

Ook de cursussen die LOFT Haircare verzorgt, bevallen goed. “De experts van LOFT komen naar de salon, zonder extra kosten! De service gaat dus echt heel ver. Dat streven we ook na in onze salon. Het is precies de reden dat we voor LOFT Haircare hebben gekozen als partner.”

"Iedereen bij LOFT Haircare maakt zich hard voor het kappersvak"

Een samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, is een sterke samenwerking. “Dat staat voor ons bovenaan. Wij vinden het heel belangrijk dat we worden gehoord als klant. Bij LOFT Haircare voelt dat al vanaf het begin goed. Iedereen bij LOFT maakt zich hard voor het kappersvak.”

Producten die doen wat ze beloven

De passie en liefde voor de branche straalt er vanaf bij LOFT. “Én de passie voor de producten!”, vullen de dames aan, “Die doen wat ze beloven. De prijs-kwaliteitverhouding is ook top. Zo werken we al vanaf het begin graag met het merk Bhave.”

“We voelen ons serieus genomen als ondernemer. Daar kunnen héél veel bedrijven nog wat van leren!”

Waarmaken wat je belooft, dus. Dat maakt voor Audrey en Linda het verschil. De snelle service, het binnen 24 uur leveren van producten en de goede bereikbaarheid van LOFT Haircare? “Top”, zeggen de saloneigenaressen in koor. “Maar dat we ons gehoord voelen en serieus worden genomen als ondernemer, dat is het allerbelangrijkste. Daar kunnen héél veel bedrijven nog wat van leren!”, besluiten ze.

Audrey en Linda / L.A. Hair, Laren