Skip to main content

Mïmare

Stap binnen in de wereld van Mïmare, waar we niet alleen streven naar prachtig haar, maar ook naar een duurzame toekomst voor onze planeet en oceaan.

Dit gloednieuwe, Spaanse merk richt zich op hoogwaardige haarverzorgingsproducten. Mïmare combineert natuurlijke ingrediënten met geavanceerde wetenschappelijke formules, om effectieve en duurzame producten te creëren.

KERNWAARDEN

Natuurlijke ingredienten

Mïmare streeft naar het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke en biologische ingrediënten om huid en haar op een milde, maar effectieve manier te verzorgen.

Duurzaamheid

Het merk hecht veel waarde aan milieuvriendelijkheid en gebruikt recyclebare verpakkingen en duurzame productiemethoden, met tot wel 67% minder plastic!

Innovatie

Mïmare werkt voortdurend aan het verbeteren van haar producten met de hulp van wetenschappers en dermatologen. Samen ontwikkelen ze nieuwe formules en technologieën.

DOELGROEP

Mïmare is de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan natuurlijke en duurzame haarverzorging, voor een betaalbare prijs.

Dit merk spreekt bewuste consumenten aan en is bijzonder populair onder jong volwassenen en de nieuwe generatie. Of je nu een student of professional bent, met Mïmare kies je voor effectieve en verantwoorde haarverzorging die betaalbaar blijft.

PRODUCTEN

Mïmare biedt een breed scala op het gebied van care en finishing producten, van Everyday Shampoo tot aan Curly Method producten!

MÏMARE NL OP INSTAGRAM