Skip to main content

SIA Hairdesign

Service die verder gaat dan je gewend bent

Een échte ondernemer is nooit uitgeleerd. En zo staat Imke Beurskens ook in het leven. Al bijna 15 jaar runt ze een prachtige salon in Helden: SIA Hairdesign. Samen met haar team van topstylisten, kleurspecialisten en stagiaires gaat ze voor sfeer én kwaliteit.

“Als ondernemer vind ik het fijn om samen te werken met anderen die net zo vooruitstrevend zijn. Daarin heb ik in Loft Haircare een geweldige partner gevonden!”.

“Wie gaat er nou met zoveel salons naar Stockholm?”

Vooruitstrevend zijn in service leveren, is daar een belangrijk onderdeel van. “Als ik een actie voor een klant wil opzetten, dan bel ik Loft Haircare. Ze hebben altijd creatieve ideeën waar ik nog niet eens aan had gedacht! Er is geen andere leverancier die zó goed meedenkt.” Maar de service zit ‘m niet alleen in de adviezen en tips.

Imke vertelt: “Welk bedrijf verzint het nu om met drie salons naar Stockholm te gaan? Of om pizzarettes cadeau te doen met Sinterklaas? De service gaat er véél verder dan ik gewend ben. Dat is zo leuk als klant!”

“Bij Loft Haircare gaan ze écht voor waar ze in geloven”

Wat Imke betreft, komt bij Loft Haircare alles samen. “Ze staan in mijn ogen voor echte kwaliteit. De kernwaarden, extra service, het meedenken met de klant en supergoede producten: alles klopt en ze gaan écht voor waar ze in geloven.”

De saloneigenaresse ziet dat ook terug in de merken van Loft. “De verf van Bhave dekt zó mooi, trekt snel in en geeft een prachige glans. Dat heb ik nog bij geen enkel merk meegemaakt.” Ook de uitstraling van de producten vindt ze een ‘megapluspunt’. “Hoe leuk is het dat Bhave en REF matchen qua uitstraling? Bhave heeft krachtige producten en je hebt er weinig van nodig. REF is luxe en staat voor verzorging, zachtheid en de beleving van de klant.”

“Ik voel altijd de aandacht, vriendelijkheid en kwaliteit”

Naast de producten die ze bestelt, volgt Imke ook trainingen bij Loft Haircare. Zo blijft ze samen met haar team op de hoogte van hoe je met verschillende merken kan werken. “Of ik nu een training volg, naar kantoor bel of de eigenaren spreek: ik voel altijd de aandacht, vriendelijkheid en kwaliteit.”

Waar die kwaliteit ook in schuilt? Volgens Imke is dat de werkwijze van Loft Haircare: “Ik vind het superfijn dat ik alles online in een app kan bestellen. De levering is altijd snel én de plakbon zit erbij. Dat maakt het voor mij heel easy, ik hoef niets te zoeken.” Het zit ‘m dus in de kleinste dingen. “Ik voel me als klant echt gezien en gehoord. Dat is voor mij de basis van een superfijne samenwerking!”.

Imke Beurskens – eigenaresse SIA Hairdesign