Skip to main content

Loft Haircare

Loft Haircare

Na het succesvol op de markt brengen van het Australische merk bhave in 2018, volgde in 2020 het Finse merk Four Reasons. In 2021 sloot Loft Haircare samenwerkingen met het Zweedse REF Stockholm en Hot Tools, een Amerikaans merk in hair styling tools. Sinds het najaar van 2023 heeft Loft Haircare het Amerikaanse merk in blondering, Difiaba onder hun dak. Het jaar 2024 starten meteen fantastisch, zo voegde Loft het Engelse merk Procare toe. Inmiddels bedient Loft Haircare ruim 800+ salons in de Benelux.

Karakteristiek en stijlvol, met oog voor detail

Loft Haircare staat als een huis en biedt een stabiele basis om samen te werken. Maar een loft is ook karakteristiek en stijlvol, met oog voor detail. En zo typeren wij onszelf ook.

Onder ons dak vallen diverse haarmerken in verschillende prijsklassen die zichzelf continu blijven verbeteren om het beste aanbod in de markt te kunnen bieden. Het constante streven naar innovatie vinden wij belangrijk, wij willen met onze merken graag kleur- en haarverzorgingsoplossingen creëren, voor jou.

Haarstylisten zijn onze oren en ogen en wij werken dan ook nauw samen met professionele kappers en salons. Waarbij wij technische kleur- en product trainingen geven, samen kennis delen en luisteren naar de behoeftes en wensen.

In de wereld van haarverzorging is het vinden van de perfecte producten en haarmerken voor in jouw salon vaak een uitdaging. Maar maak je geen zorgen, wij als Loft Haircare helpen je graag naar het vinden van het juiste merk.

Klaar voor een nieuw merk?

We loft you and your hair!

Waarom Loft Haircare?

  • Met 6 professionele merken een uitgebreid assortiment aan vegan, natuurlijke, cruelty-free en duurzame producten
  • 24/7 toegang tot het assortiment via een eigen bestel app & website
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden uit ons Loft warehouse
  • Uitgebreide support op het gebied van marketing en communicatie
  • Kennisdeling en een uitgebreid trainingsaanbod via ons team van technicians
  • Persoonlijke aandacht
  • Zes dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen
Samenwerken?

Zien we je snel?

Met kwaliteit, persoonlijke aandacht en fun – alles onder één dak.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om samen te werken? Neem gerust eens contact met ons op! 

Groetjes,

Team Loft Haircare