Skip to main content

In2Hair

Producten die écht verschil maken

Een fantastisch nieuw kapsel. Daar ben je van verzekerd bij een bezoek aan kapsalon In2Hair in Noordbroek. De twee topstylisten Martine en Theresa blijven zich ontwikkelen en vernieuwen. In kniptechnieken, kleuren en ook met nieuwe producten.

“Als topstylist met meer dan twintig jaar ervaring in het vak, ben ik altijd op zoek naar producten die écht het verschil maken in mijn salon. Loft Haircare heeft zich bewezen als een betrouwbare partner in haarverzorging. Ik kan niet anders dan lof uitspreken over hun producten en service!”, vertelt Martine Starink enthousiast.

“Het advies en de tips zijn altijd van hoge kwaliteit!”

Producten die écht doen wat ze beloven, zijn moeilijk te vinden. Ze vertelt: “Ik werkte al eerder met Loft Haircare samen. Ze zijn oprecht bezig met vernieuwing en dat was voor mij doorslaggevend.” Bij het kiezen van een leverancier vindt Martine vertrouwen en betrokkenheid ook erg belangrijk. “Hun adviezen en tips zijn altijd van hoge kwaliteit. Ik had er alle vertrouwen in dat hun producten ook top waren.”

“De haarverzorgingsproducten hebben niet slechts mooie woorden op de verpakking, ze leveren ook écht resultaat”

En dat blijkt: de haarverzorgingsproducten hebben niet slechts mooie woorden op de verpakking, “ze leveren ook écht resultaat, de uitstraling is prachtig en de geuren zijn verleidelijk. Het totaalplaatje is fantastisch.”

En eigenlijk geldt dat voor alles, vindt ze. “Wat Loft Haircare echt onderscheidt van anderen, is dat alles ‘gewoon’ klopt. Van de constante vernieuwing tot het hele team. Van bestellen tot leveren: de service is gewoonweg supergoed.”

“De waarde van Loft Haircare zie je ook terug in hun snelle en open communicatie en het gemak van de Loft App.”

Martine zegt: “Ik waardeer het enorm dat ik altijd advies kan inwinnen. En als ik iets overhoud na een bestelling, kan ik het gemakkelijk weer retourneren.” De waarde van Loft Haircare zie je ook terug in hun snelle en open communicatie en het gemak van de Loft App. “De volgende dag in huis is ideaal en ik hoef me nooit zorgen te maken over het tekort aan producten.”

“Als ik Loft Haircare aanbeveel bij andere salons, beschrijf ik ze als een leverancier die zich onderscheidt met luxe producten die écht een verschil maken. Hun toewijding aan kwaliteit en vernieuwing is top!” De service zit ‘m dus niet alleen in de goede producten, maar ook in het team dat de samenwerking lekker soepel laat verlopen. Een echte aanwinst voor salon In2Hair in Noordbroek.

Martine Starink – topstyliste In2Hair Noordbroek