Skip to main content

doop

Ontdek doop en de grootste ambities van LOFT Haircare

 

Een historisch moment voor jou en LOFT Haircare! We introduceren ons ALLEREERSTE eigen merk doop. Trots? Dat is een understatement.

LOFT Haircare neemt de merkrechten over van een fan-tas-tisch merk en is nu de nieuwe eigenaar van doop. Misschien herken je de fancy verpakkingen (hallo toffe blikjes!) wel of heb je de catchy namen van de stylingproducten eerder voorbij zien komen?

Bereid je voor op nog meer!

Doop is hét go to-merk als je de stylingtrends voor wilt zijn. Met inspiratie uit creatieve hotspots over de hele wereld ben je zeker van een geslaagde look. Een gedurfde stijl met een kwaliteit die helemaal bij LOFT Haircare past. Dat bewijzen de 10(!) verschillen soorten wax wel. Vanaf deze maand kun jij daar ook kennis meemaken. We zijn benieuwd naar jouw favoriet!

Expect the unexpected

En als je ons een beetje kent, dan weet je dat we bij LOFT Haircare nooit stil zitten. Tijd om doop om te dopen tot een echt LOFT-merk! Tijd om zelf echte must have producten te ontwikkelen voor ons allereerste merk. Zo kun jij je klanten (mannen en vrouwen) voorzien van de allernieuwste trends en producten die doen wat ze beloven.

Wij weten het zeker: doop is onmisbaar in elke salon!

MOGELIJKHEDEN BESPREKEN