Skip to main content

Mermaid Bay

Exclusieve experience met sublieme service

Kwaliteit en service. Het lijken inkoppertjes, maar bij hippe kapsalon Mermaid Bay in Zwijndrecht zijn ze het állerbelangrijkste. Als topstyliste zorgt Kimberley Huizer er met haar team voor dat elke klant persoonlijke aandacht krijgt. Ze werken met de nieuwste kleur- en extensionstechnieken.

Omdat zorg en kwaliteit voor het haar op nummer één staat, gaat Kimberley alleen voor de beste producten. “Toen het tijd was om over te stappen naar een exclusief merk voor onze haarverzorgingsproducten, ontdekten we Loft Haircare op Facebook. Meteen viel ons de persoonlijke benadering op, een verademing in een zee van opties!”

“Het voelt alsof we niet alleen zakenpartners zijn, maar ook vrienden die ons echt willen zien groeien!”

Wat Kimberley ook belangrijk vindt, is de range van exclusieve haarverzorgingsproducten. “Loft Haircare onderscheidt zich in hun veelzijdigheid. Je ziet het terug in het productaanbod en de exclusiviteit van hun merken. Of het nu gaat om luxe producten of meer budgetvriendelijke opties, er is voor elke salon wat wils.”

Experience Centers

Ook de Experience Centers vallen in de smaak. “Ze zijn gemakkelijk te bereiken, wat het volgen van trainingen lekker toegankelijk maakt.” Het geeft salons de kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Maar dat is niet het enige wat Kimberley bevalt.

“Wat voor ons echt het verschil maakt, is de persoonlijke band die we met de vertegenwoordigers van Loft Haircare hebben. Ze zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en snel in hun respons op onze vragen en behoeften. Het voelt alsof we niet alleen zakenpartners zijn, maar ook vrienden die ons echt willen zien groeien!”

“Als er iets misgaat met een bestelling, lossen ze het onmiddellijk op zonder gedoe”

De persoonlijke touch is dus een plus, maar er is meer, vertelt Kimberley.  “Als ik de werkwijze van Loft Haircare zou moeten beschrijven, zou ik zeggen dat ze vriendelijk, persoonlijk, vernieuwend, behulpzaam en snel zijn. Deze waarden spreken ons heel erg aan.” Een partner die meedenkt in oplossingen en snel schakelt, om jou te voorzien van het beste resultaat, is waar Loft Haircare inderdaad voor staat.

Altijd up-to-date en de best mogelijke ervaring voor klanten

Klantenservice die verder gaat dan je gewend bent dus! Dat merkt ook Kimberley. “Ik waardeer het enorm dat Loft Haircare niet alleen hoogwaardige producten levert, maar ook een uitstekende klantenservice biedt. Als er iets misgaat met een bestelling, lossen ze het onmiddellijk op zonder gedoe. Bovendien bieden ze uitstekende trainingen en cursussen bij nieuwe producten, zodat we altijd up-to-date zijn en onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden.”

“Hun producten zijn fantastisch en hun service is subliem!”

Kimberley zegt: “Ik zou Loft Haircare zonder aarzeling aanbevelen aan elke salon of kapper die op zoek is naar een betrouwbare partner in haarverzorging. Hun producten zijn fantastisch en hun service is subliem! Ze zijn niet alleen een professionele leverancier, maar ook vrienden die altijd voor je klaarstaan.”

Kimberley Huizer / Topstyliste Mermaid Bay Zwijndrecht